22 Ekim 2015 Perşembe

HGS Yükle

Online olarak PTT altyapı sistemi kullanarak HGS etiketinize bakiye yükleme işlemlerinizi online bir şekilde kredi kartı aracılığı ile gerçekleştirebilirsiniz.
HGS sistemi hakkında öneri ve şikayetleriniz için hgs@ptt.gov.tr adresine eposta gönderebilirsiniz.
Bankanızdan alınmış olan HGS Etiketlerinize aynı zamanda ptt şubelerinden yükleme gerçekleştirebilirsiniz.
Şirket veyahut şahıs adına kayıtlı etiketlerinizide aynı şekilde sistem üzerinden sorgulama yaparak içinde ne kadar bakiye kaldığını öğrenebilirsiniz.
Online sistem üzerinden ilk yükleme gerçekleştirdiğinizde sizden komisyon ücreti hiç bir şekilde alınmamaktadır fakat bunun için en az 100 TL’lik bir işlem yapmanız gerekmektedir.
Hgs Yükle sistemini cep telefonunuzdan hızlı bir şekilde gerçekleştirmek isterseniz bir android yazılım destekleyen telefonunuz ile https://play.google.com/store/apps/details?id=tr.com.ulkem.hgs adresinden ilgili uygulamayı indirerek işlemlerinizi hızlı bir şekilde sağlayabilirsiniz. Android dışında Iphone, Ipod, IPAD için : https://itunes.apple.com/tr/app/hgs/id709602058?mt=8 linkinden gerekli uygulamayı edinebilirsiniz.
Sistem üzerinden yaptığınız tüm değişikler banka sistemleri ile entegreli bir şekilde sağlıklı ve hızlı olarak çalışmaktadır.

hgs yükleme

Kampanyalardan yararlanmak istiyorsanız Hgs 'in kendi resmi sitesine ugrayın.

Daha Ayrintili Bilgi almak için HGS Resmi Sayfasını takip edin.


Etiketler:

0 Yorum:

Yorum Gönder

Kaydol: Kayıt Yorumları [Atom]

<< Ana Sayfa